0
Mijn favorieten
Mijn mandje

uw winkelmandje is leeg.

Deze week populair

rugzak jeune premier
DEZE WEEK POPULAIR
Verras jouw dochter deze kerst met deze It Bag Midi boekentas van het Belgische merk Jeune Premier en begin het nieuwe jaar 2022 in stijl!
Ik ontdek
cameleon
cameleon
Tover deze kerst een glimlach op het gezicht van jouw kind met een vrolijke schooltas van Caméléon.
Ik ontdek

Cabaia

Rugzak S 1 Compartiment Cabaia Zwart tour du monde S
+5
CABAIA
32cm - 0,7 kg - 12 liter
€ 7500
Rugzak Cabaia Zwart tour du monde M
CABAIA
41cm - 1,1 kg - 13,9 liter
€ 8900
Personaliseerbare Rugzak  Cabaia Zwart tour du monde BAGS
+12
CABAIA
42cm - 0,8 kg - 23 liter
€ 8900
Rugzak L Tour Du Monde 1 Compartiment Cabaia Grijs tour du monde L
CABAIA
48cm - 1,0 kg - 25 liter
€ 9900

Actualiteit

Een schooltas kopen voor uw kind is niet altijd gemakkelijk. Koop je één met of zonder wielen? Kiest u voor een rugzak of een boekentas? Hoe groot moet deze schooltas zijn?

Het is vooral belangrijk om het formaat en gewicht van een potentiële boekentas in acht te nemen. Hoe lichter de schooltas, hoe minder de rug van uw kind zal belast worden. Schooltassen met wielen zijn natuurlijk een stuk zwaarder, maar rollen simpelweg uw kind achterna zonder hun nek of rug te forceren.

De favoriet van vele kinderen? Dat moet Cameleon wel zijn! Dit vrolijke merk is exclusief te verkrijgen bij Edisac, en de prijs-kwaliteitsverhouding zit altijd goed. Vooral de 'Vintage' collectie is dit jaar topfavoriet!

Ook voor de jeugd hebben we een ruime keuze aan schooltassen. Zo hebben we rugzakken van Dakine, Eastpak, Herschel, Rip Curl en Superdry. Ook rugzakken met een speciaal compartiment voor uw laptop vindt u bij ons.