0
Mijn favorieten
Mijn mandje

uw winkelmandje is leeg.

Deze week populair

eastpak rugzak
DEZE WEEK POPULAIR
De Padded Pak’r Eastpak rugzak is de meest populaire rugzak allertijden! Dit model is een klassieker dat ieder seizoen vernieuwd wordt met coole prints, designs en kleuren! Deze sterke rugzak is perfect voor dagelijks gebruik.
Ik ontdek

a

boekentas jeune premier
jeune premier
De nieuwe collectie van Jeune Premier neemt ons mee op een rondreis door Europa. Van Parijs naar Rome, van Brussel naar Madrid, het Belgische merk zocht en vond de nodige inspiratie voor een gloednieuwe collectie vol stijlvolle boekentassen en rugzakken!
Ik ontdek

Lego

Mini Rugzak Lego Blauw face blue 6
LEGO
32cm - 0,2 kg - 10 liter
€ 2490
Rugzak 1 Compartiment Lego Blauw city police chopper 3
LEGO
41cm - 0,4 kg - 17 liter
€ 3290

Actualiteit

Een schooltas kopen voor uw kind is niet altijd gemakkelijk. Koop je één met of zonder wielen? Kiest u voor een rugzak of een boekentas? Hoe groot moet deze schooltas zijn?

Het is vooral belangrijk om het formaat en gewicht van een potentiële boekentas in acht te nemen. Hoe lichter de schooltas, hoe minder de rug van uw kind zal belast worden. Schooltassen met wielen zijn natuurlijk een stuk zwaarder, maar rollen simpelweg uw kind achterna zonder hun nek of rug te forceren.

De favoriet van vele kinderen? Dat moet Cameleon wel zijn! Dit vrolijke merk is exclusief te verkrijgen bij Edisac, en de prijs-kwaliteitsverhouding zit altijd goed. Vooral de 'Vintage' collectie is dit jaar topfavoriet!

Ook voor de jeugd hebben we een ruime keuze aan schooltassen. Zo hebben we rugzakken van Dakine, Eastpak, Herschel, Rip Curl en Superdry. Ook rugzakken met een speciaal compartiment voor uw laptop vindt u bij ons.