0
Mijn favorieten
Mijn mandje

uw winkelmandje is leeg.

Deze week populair

rugzak eastpak
DEZE WEEK POPULAIR
De Padded Pak’r van Eastpak is s’ werelds bekendste rugzak. Beschikbaar in tientallen verschillende kleuren en prints aan de beste prijs bij Edisac!
Ik ontdek
rugzakken
rugzakken
Cabaia, Eastpak, Kipling of Quiksilver,… ontdek ons brede assortiment schoolrugzakken voor alle leeftijden.
Ik ontdek

Cabaia

Rugzak S 1 Compartiment Cabaia Zwart tour du monde S
+2
CABAIA
32cm - 0,7 kg - 12 liter
€ 7500
Rugzak L Tour Du Monde 1 Compartiment Cabaia Zwart tour du monde L
+2
CABAIA
48cm - 1,0 kg - 25 liter
€ 9900
Rugzak Cabaia Zwart tour du monde M
+1
CABAIA
41cm - 1,1 kg - 13,9 liter
€ 8900
Personaliseerbare Rugzak  Cabaia tour du monde BAGS
+16
CABAIA
42cm - 0,8 kg - 23 liter
€ 8900

Actualiteit

Een schooltas kopen voor uw kind is niet altijd gemakkelijk. Koop je één met of zonder wielen? Kiest u voor een rugzak of een boekentas? Hoe groot moet deze schooltas zijn?

Het is vooral belangrijk om het formaat en gewicht van een potentiële boekentas in acht te nemen. Hoe lichter de schooltas, hoe minder de rug van uw kind zal belast worden. Schooltassen met wielen zijn natuurlijk een stuk zwaarder, maar rollen simpelweg uw kind achterna zonder hun nek of rug te forceren.

De favoriet van vele kinderen? Dat moet Cameleon wel zijn! Dit vrolijke merk is exclusief te verkrijgen bij Edisac, en de prijs-kwaliteitsverhouding zit altijd goed. Vooral de 'Vintage' collectie is dit jaar topfavoriet!

Ook voor de jeugd hebben we een ruime keuze aan schooltassen. Zo hebben we rugzakken van Dakine, Eastpak, Herschel, Rip Curl en Superdry. Ook rugzakken met een speciaal compartiment voor uw laptop vindt u bij ons.