0
Mijn favorieten
Mijn mandje

uw winkelmandje is leeg.

Deze week populair

bagage samsonite
KOFFER IN DE SPOTLIGHT
Met meer dan 110 jaar ervaring in het produceren van reiskoffers en tassen is Samsonite één van de grootste bagagemerken van Europa.
Ik ontdek
reiskoffers delsey
delsey
Het Franse bagagemerk Delsey begeleidt ons ook dit seizoen weer naar heerlijke vakantiebestemmingen! Ontdek de volledige collectie.
Ik ontdek

Handige reisaccessoires

Bagageriem Samsonite Blauw accessoires C01058
SAMSONITE
0,1 kg
€ 1700
Hangslot Samsonite Blauw accessoires C01039
SAMSONITE
0,1 kg
€ 1700
Reiskussen Samsonite Grijs accessoires C01015
SAMSONITE
0,1 kg
€ 1000
Travel Set Flacons Voor Handbagage Samsonite Zwart accessoires C01064
€ 1500

Actualiteit

Op zoek naar de ideale reispartner voor uw toekomstige citytrip of lange reis naar een zonnige bestemming? Dan vindt u op Edisac.nl zeker wat u zoekt. Maak gebruik van de filters links op de pagina om uw ideale koffer of reistas te vinden.

Gaat u op citytrip met een low-cost luchtvaartmaatschappij? Neem dan zeker een kijkje tussen onze selectie handbagage. De ideale afmetingen om een extra toeslag voor bagage te vermijden.

Gaat u voor een langere periode op reis met het vliegtuig? Dan zal het gewicht van uw koffer belangrijk zijn.
Voor ultralichte koffers moet u bij Samsonite zijn. De lijnen Firelite, Cosmolite en Lite Locked werden vervaardigd uit polypropyleen en zijn licht en stevig.

Voor budgetvriendelijke koffers raden wij u Jump en Travel aan.

Gaat u op reis met de auto? Dan zijn soepele reistassen aangeraden. Deze zijn makkelijk stapelbaar in de koffer van uw wagen, zijn verkrijgbaar in verschillende formaten én bestaan met of zonder wieltjes.